Bel ons

Email ons

Dr. Zein Obagi huidverbetering

 

Deze medische huidproducten en behandelingen zorgen ervoor dat uw huid weer gezond wordt.
De huidstructuur verbetert, de huidbarrière herstelt, de huid wordt strakker, egaler, steviger en stralender.
De producten kunnen ingezet worden bij de volgende huidaandoeningen:

– Actieve acne & rest acne
– Acnelittekens
– Rosacea
– Ongewenste pigmentatie
– Huidveroudering & zonbeschadiging
– Droge huid

Voorafgaand aan de behandeling wordt een intakegesprek gepland. Gedurende het intakegesprek worden er vragen gesteld en zal uw huid geïnspecteerd worden. Aan de hand van de onderzoeksgegevens wordt een protocol opgesteld dat geheel op uw huid is afgestemd. Door het volgen van het betreffende protocol zal optimaal resultaat verkregen worden.

De hoge concentraties actieve ingrediënten en speciale aflevertechnieken zorgen ervoor dat het product tot in de diepste huidlagen zijn werk kan doen.

Als aanvulling op het thuisgebruik van de producten kunnen er ondersteunende behandelingen in de praktijk geadviseerd worden. Dit is echter niet altijd noodzakelijk.

Gedurende het gebruik van de producten blijft u onder begeleiding bij Huidtherapeutisch Centrum Weert. Er worden samen controle momenten met u ingepland om de voortgang te evalueren.

Tarieven
Ga naar ‘Tarieven

Huidtherapeut Lucy: ‘Veel klanten die in onze praktijk komen smeren al jaren verschillende merken huidverzorgingsproducten. Helaas geven de meeste huidverzorgingsproducten niet het gewenste resultaat of het maakt juist de huid zeer gevoelig. Investeer liever in huidverzorgingsproducten die daadwerkelijk doen wat ze beloven! Ik kan de huidverzorgingsproducten van Dr. Zein Obagi niet meer wegdenken in mijn eigen huidverzorgingsroutine..’